1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586517 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1453301

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Nisse: Du har så förbannat rätt i det du skriver. För mig är TJ den största skurken i Timrå IK!

En uppblåst översittartyp med maktbegär som långsamt monterat ner TIK -andan. Gubbjäveln tog över efter Stenberg och för mig är han den som ska stå som ytterst ansvarig för att klubben hamnat där den hamnat.

Vart tog surströmmingskungen och den store TIK-hjälten Janne Söderström vägen? Länge sedan man såg reklam för Oskars på våra matchställ. Vem dödade hans och andras energi?

Vi kan jaga och analysera misslyckade underhuggare tills korna går hem, men TIK-andans ytterst ansvarige utpost är och förblir TJ.

Gott nytt år från en stukad TIK-are.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Smokey: Även fast jag ser dig som en bra kompis så måste jag säga att du har helfel ang. T.J. Först. Skulle laget ha spelat i ES utan att han hade fixat så TIK återuppstod från ST-hockey. För du vet väl att det var han som låg bakom. Vilken tror du låg bakom så att det kom folk till Timrå IK så att laget kunde avancera till ES. Du vet ju att "Nubben" var en av dom som lirade o inte hade tid med annat.

Vad jag ser som konstigt nu är att Tomas har aviserat att kliva av. Säg någon som kan o har möjligheter att ersätta Tomas. Jag vill gärna stryka under ordet möjligheter. Nämn gärna också några namn om du kan. Själv funderar jag runt Kent, men har insett att han är för upptagen med att få ihop spillrorna.

Kommentera