1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586517 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1453310

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Smokey: Även fast jag ser dig som en bra kompis så måste jag säga att du har helfel ang. T.J. Först. Skulle laget ha spelat i ES utan att han hade fixat så TIK återuppstod från ST-hockey. För du vet väl att det var han som låg bakom. Vilken tror du låg bakom så att det kom folk till Timrå IK så att laget kunde avancera till ES. Du vet ju att "Nubben" var en av dom som lirade o inte hade tid med annat.

Vad jag ser som konstigt nu är att Tomas har aviserat att kliva av. Säg någon som kan o har möjligheter att ersätta Tomas. Jag vill gärna stryka under ordet möjligheter. Nämn gärna också några namn om du kan. Själv funderar jag runt Kent, men har insett att han är för upptagen med att få ihop spillrorna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Kan det vara så att Du är ute efter att få årets Bagdad Bob pris ? Ingen människa kan väl ändå inte ha sådant tunnelseende  som yttrar sig som Dina tankar om Tomas Johansson. Tomas Johansson har gjort mycket gott för Timrå IK, men det var för en herrans massa år sedan. Allt och alla har en tid, likväl som människor går i pension vid ca. 65 års ålder p.g.a. att kapaciteten och orken och kunnandet avtar med ålderns rätt så förbrukas även klubbdirektörer. Tomas Johansson har inte hängt med i utvecklingen att leda och driva och entuiasmera ett företag med en omsättning på 100 mkr, som Timrå IK idag är. Bara inse fakta. Tomas Johanssos bäst före datum har passerats med råge. Frågan är om det går att reparera skadan ? "Tomas Johanssaon har aviserat att kliva av", sanningen att säga hade han ett avtal som förlängdes med optionsåret, annars hade det varit slut förra säsongen. Ingen är oersättlig på sitt jobb, bara inse fakta, vilket även Du får inse en dag. Lars Nolander är utsedd - tror jag på honom ? Som jag skrev igår, det kan inte bli sämre. Släpp hyllningssångerna till Tomas Johansson nu för han får ändå ingen staty i Sörberge. 
Kommentera

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Måste vara tunga droger i din kropp eller ett slag annfall utan dess like när han kört klubben i skiten med linkans jävla FIASKOVÄRVNINGAR
Kommentera

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Jag respekterar givetvis dina åsikter. Möjligt att TJ haft fel possition i klubben, men någon är ansvarig för den märkliga nedmonteringrn av Timrå IK, och för mig måste det vara TJ.

I Timrå behöver de stora kvastarna sopa och det är ingen lätt match. Jag ser med oro på framtiden, men ska med mina resurser försöka fortsätta stötta mitt rödvita lag i med och motgång.

Till att börja med kan bärarna av årets matchtröjor starta med att sova med gott samvete över att man presterat sitt bästa mot den lön man uppehåller.
Kommentera

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Dunc:"Säg någon som kan o har möjligheter att ersätta Tomas."

Så skrev du om Linkan också. 

TJ har visat gång på gång att inte är rätt man för att styra det här skeppet. 

Kommentera

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Dax att komma in i matchen :-)
Kommentera

Sv: Perra avgick, vad händer nu?
Dunc: Lars Nolander kanske eller har jag missat något....?
Kommentera