1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586426 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1457435

Sv: Apropå nånting...

Laken:

1) Du ska se att de allra flesta nog är ytterst medvetna om det, men då kan man ju fråga sig varför man inte var med och hugg på en sån som Ville Nieminen.

2) Självklart igen. Fast nog finns det väl bättre namn än Robin Lindqvist som faktiskt skulle kunna tänka sig att dra på sig en tröja som det står Timrå IK på.

3) Vi har det inte så knapert som media vill få det till. Har man dessutom skeppat Vampola, Pikkarainen och nu högst troligt även Murley så ska man kunna vara med i racet på de flesta spelarna av klass. Sen finns det även en insamling som dragit in nästan 600.000 och det är inte kattskit med några få månader kvar av säsongen.

Jag litar också på Nubben, än så länge.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Ambroo:

1) Har du belägg/fakta att vi inte var var med och bjöd på Ville Nieminen? Dessutom är behovet större att värva centrar och backar än ytterforwards.

2) Robin Lindqvist kan säkert bli viktig i en Kvalserie, med det spel som är där. Nubben tittar nog för närvarande mest  på vilken karaktär spelaren har. Men absolut, vi behöver lite spets också. Transatlant om Murley lämnar?

3) Visst har några lämnat men vi har också värvat Bremberg, Fleury, Motin och Molinder. Sedan vet vi inte om vi tvingats lösa ut (engångssumma) sådana som Pikkarainen från kontraktet? Dessutom drar ju de dåliga publiksiffrorna ner intäkterna.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo:  Jag tycker vi ska låta Bremberg gå också, om vi väl ska ha ett "grislag" så passar han inte in. Som det ser ut trivs han inte heller i ett bottenlag.

Redigerad kommentar

Kommentera