1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585941 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1458731

Sv: Apropå nånting...

Bragd-Birger: Kan hålla med dig till viss del... men jag tror fortfarande på succé då tränaren kommer in. Visst, jag håller med om att Nubben kanske väntat lite väl länge med att förstärka laget. Men lugn, det kommer förstärkningar. Finns alltid spelare i andra lag som kanske inte riktigt kommit till rätta. Då pratar vi lag som har sån pass bra trupp att inte alla får utrymme och det är väl där som Nubben bör vara och fiska och rycka och dra.

Angående Bremberg och Molinder, så var det väl ingen riktigt som visste hur bra Bremberg skulle vara eller inte vara. Nu har vi facit i hand och jag tycker personligen inte han varit så mycket sämre än någon annan. Jag är övertygad om att han kommer få "åkerblom-effekten" i en kvalserie och vara nyttig och kliva fram då det som mest gäller. Molinder däremot var väl nån form av panikvärvning för att täcka upp bagarn... han har ju inte heller gjort bort sig men är nog mer en utfyllnadsspelare som inte kostar så mycket och som väntar på ett genombrott. Det kan komma när som helst. Huvudsaken är att ha en bred trupp.

Men bättre spelare kommer att komma det ska du få se. Som det ser ut nu gör vi inga mål framåt men det har ju sina förklaringar. Om vi tar Djurgårdsmatchen nu t.e.x. så saknade vi både Granath och Torp i försvaret samtidigt som våra ordinarie målvakter var skadade/sjuka. Och in kom Sundsvall hockeys unga orutinerade målvakt Lindvall. Han gjorde en stormatch i mina ögon men våra forwards fick backa hem och hjälpa till bakåt och kunde inte gå fullt framåt. Ändå var de ytterst nära att näta åtskilliga ggr. Man kan inte skylla på otur utan det är väl mer självförtroendet som inte finns där längre. Tommy Andersson kommer kliva in och väcka spelarnas självförtroende igen. Där har han sin starka sida. Han kommer förbereda dem mentalt och rätt som det är kommer proppen gå ur... kanske redan imorgon mot Luleå?

Men som sagt fokus ligger på kvalspel och som det sett ut de senaste 3 omgångarna har Timrå spelat riktigt bra trots uteblivna segrar. Så länge de spelar som de gör nu tror jag inte kvallagen kan sätta något emot. De har 1 femma som får bära hela laget.. vi bör ha 2 åtminstone kanske 3. Spelare kommer! Vänta o se.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

TRL: Vad gäller Molinder kan man tycka att det kanske inte var prio 1 att ersätta vår defensive center Bagarn, när vi samtidigt hade Alexander Larsson som enda offensiva dito.

Men det finns ju någon tanke här. Det är liksom ingen slump att vi har dom centrar vi har. Och så länge någon inte övertygar mig om motsatsen misstänker jag starkt att Nubben har både ett och två fingrar med i värvningarna av såväl Haggan som Bagarn. Att köra på 'det funkade då, då borde det funka nu' har väl varit hans M O sedan han drog till Götet.

Kommentera