1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1461084

Sv: Silly Season 11/12

JimmyH: Mycket, mycket bra svar till BB tycker jag.

Bragd-Birger: Att du är omänskligt bra på att skriva och uttrycka dig. Det är vi nog alla överens om i alla fall. Men det vet du ju om också, din kaxiga jävel, att du är överbra på det så att säga ;)

Själv sitter jag här och är övernöjd med att det just är Nubben som har hand om grejerna och inte Linkan eller någon annan spritt språngande ny sportchef med ett ungt och fräscht, men på så sätt också orutinerat ansikte, som till råga på allt har ett svagt kontaktnät. Det skulle kännas väldigt chansartat och lite hjärtlöst också på samma gång, tycker jag.

Lilla Timrå behöver lite kunnigt och framförallt rutinerat folk också, tycker jag. Det skadar åtminstone inte, om man så säger. Inte minst i detta något prekära läge som klubben befinner sig i med lite allt mögligt......

Folk måste tokbrinna i och runt laget. Just här tror jag att Nubben är flera klasser bättre än exempelvis Linkan.

Och apropå Linkan. Jag tror att den back han hade på gaffeln, i samband med att Linkan själv fick sparken härifrån, var av den grövre varianten när det gäller att dra en lott. Tokdyr, utan några egentliga landslagsmeriter och kanske t.o.m. en spelare som tillhört en och samma liga hela sin karriär.......

Jaja. Klockan är mycket och vi måste redan nu tillsammans samla kraft. Det är bara hålla alla tummar men samtidigt göra allt det vi kan för att detta ska gå vägen.

Många är inne på att saker och ting redan är för sent. Men jag vill inte tro det, även om jag till stor tror det ändå. Oj vad fint det där lät.

Jag vill tro att Timrå IK ska bli ett lag igen där man lyckas vinna matcher eftersom att alla jobbar för varandra, åt samma håll. Jag vill att TIK ska vara bra på hemmaplan. Jag vill att TIK ska växa. Jag vill att TIK ska ha en stark organisation med mycket hjärta och framåtanda. Där ingår Nubben och hans kompetens alla dagar i veckan.

Till sist. Markus och Peter lyckas alltså knyta till sig den där Kalus till Modo. Det blir någonting att bita i det....

Nja då tar jag nog hellre Mihalik.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Skarin: Det här låter ju inte så hoppfullt.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Nubben var på gärdehov ikväll, kanske han var där och scouta spelare, kan de va Månsson tro ;)
Kommentera