1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1461775

Sv: Apropå nånting...

Jonte skickar en passning till vårat förra tränarpar i dagens ST där han pratar om att hitta linjer i spelet så nämner han också att Perra och Clabbe är några av de trevligaste människor han mött men att det brast i det taktiska. Inga nyheter egentligen men ganska skönt att någon iaf är ärlig. Inte särskilt förvånande att det var just Jonte dock.

Undrar hur Perra hade lyckats med en mer taktiskt slipad assisterande?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Frella:
"Undrar hur Perra hade lyckats med en mer taktiskt slipad assisterande?"

Hade isf valt den taktiska som första och perra som assisterande. en mysfarbror kan inte vara förstetränare framför en taktiker.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Frella: just den biten kändes inte som någon hemlighet dock. Jag erkänner fullt ut att jag var naiv kanske t.o.m. lite dum när Perra anslöt. Jag hade nämligen dålig koll på karln. Att han var en duktig ledare var jag rätt säker på och hans sätt att vara trodde jag skulle passa väl in i bygden och föreningen.

Men den bit där jag var oerhört naiv var ishockey-kunnandet. Det var först efter han kritat på och man fick läsa första intervjuerna i ST och Dagbladet (de mer ingående) jag började få onda aningar. Det blev därför inte bättre när han plockade in den där Claes Eriksson som kändes orutinerad och inte direkt mer kunnig (no offense).

Med det sagt så tror jag att det som jag sagt hela tiden stämmer rätt bra angående Perra. Kommer karln till dukat bord som i FBK och i Skellefteå där lagbygget är klart i princip så kan han agera lekfarbror och få resultat. Måste han utbilda spelarna i hockey, bestämma vilket spelsystem man ska använda osv. Ja då kommer han få mer problem om han inte har en Lars Lagerbäck-typ vid sin sida.

Kommentera