1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1471850

Sv: Lilla SM 2012
Olle Nilsson: Jag är faktiskt mindre orolig för nästa säsong än jag varit för denna. Även om allt varit bättre för att nå framgång denna säsong (förberedelsearbetet framförallt) så är nog den viktigaste aspekten att vi får en annan person som sköter spelarrekryteringarna. Jag har aldrig varit någon Linkanhatare men jag hävdar att han inte var mogen en sportchefsroll i elitserien. Jag är heller ingen Nubbenälskare men jag hyser betydligt större tillit till honom, trots att de förvärv han tagit hit under sin tid i år som sportchef inte imponerat särskilt mycket.

Nu blir det lite av panik om det skulle vara så att Timrå lyckas hålla sig kvar i år. Det gäller verkligen att handla snabbt och rätt, det är väl också det som Nubben är ute och kikar på i detta nu. Spelare med rätt karaktär som inte kostar multum is da shit. Framförallt tror jag att ett lag, byggt av Nubben, kommer att innehålla olika karaktärer något som Linkan inte lyckades så bra med.

Nej, att överleva kvalserien är det absolut tuffaste. Nästa säsong kommer inte heller att bli skoj. Men ett lag med en helt annan inställning och mer hjärta tror jag vi får se. Tror inte att karaktärslösa spelare utan rätt attityd och inställning kommer att dominera truppen...så som varit fallet i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012
ÖstrandsNisse: I mångt o mycket så tänker vi likvärdigt men för mig är det största felet att i spelartruppen saknas det riktiga Timrå-hjärtat. Visst, Pelle kan man lita på, men hur är det sedan då? Det var  j--ligt synd att ledningen inte kunde satsa riktigt på junisarna för några år sedan. Då hade man likt Brynaäs kunna fylla på i luckorna som uppstår med eget material. Sådant ger också naturligt större intresse från orten.
Kommentera