1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586228 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1471878

Sv: Lilla SM 2012
ÖstrandsNisse: I mångt o mycket så tänker vi likvärdigt men för mig är det största felet att i spelartruppen saknas det riktiga Timrå-hjärtat. Visst, Pelle kan man lita på, men hur är det sedan då? Det var  j--ligt synd att ledningen inte kunde satsa riktigt på junisarna för några år sedan. Då hade man likt Brynaäs kunna fylla på i luckorna som uppstår med eget material. Sådant ger också naturligt större intresse från orten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012
Dunc: Jag var rätt tydlig tycker jag att poängtera vikten av hjärta. Nu är ju frågan var vi ska hitta hjärta då Timrå inte varit direkt framgångsrika att få fram talanger. De man fått fram har dessutom blivit så pass bra att de tagit plats i NHL.
Det är väl egentligen bara Sebbe som Timrå kan spekulera kring, annars är det torrt.

Hjärtat i laget tror jag blir att hitta en stomme av spelare med rätt karaktär som kan tänka sig att vara en del av Timrå IK under en längre tid. Man kan bygga 'hjärta' på det sättet också. Vidare så måste Timrå naturligtvis jobba hårt och konsekvent med junior och för all del ungdomssatsningen. Det är, och kommer bli än mer viktigt, att få fram ungdomar som kan etablera sig i A-laget. Där finns det ambitioner, hjärta och dessutom en stor ekonomisk vinning.
Kommentera