1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586248 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1471884

Sv: Lilla SM 2012
Dunc: Jag var rätt tydlig tycker jag att poängtera vikten av hjärta. Nu är ju frågan var vi ska hitta hjärta då Timrå inte varit direkt framgångsrika att få fram talanger. De man fått fram har dessutom blivit så pass bra att de tagit plats i NHL.
Det är väl egentligen bara Sebbe som Timrå kan spekulera kring, annars är det torrt.

Hjärtat i laget tror jag blir att hitta en stomme av spelare med rätt karaktär som kan tänka sig att vara en del av Timrå IK under en längre tid. Man kan bygga 'hjärta' på det sättet också. Vidare så måste Timrå naturligtvis jobba hårt och konsekvent med junior och för all del ungdomssatsningen. Det är, och kommer bli än mer viktigt, att få fram ungdomar som kan etablera sig i A-laget. Där finns det ambitioner, hjärta och dessutom en stor ekonomisk vinning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012

ÖstrandsNisse: Lauritzen har väl inte skrivit på för någon klubb än?

I övrigt håller jag med om det du skriver. Det är väldigt mycket snack om att satsa på juniorer och ge juniorer chansen. I vissa fall så får de inte riktigt chansen, men vanligtvis så klarar de inte av att ta den när de får den. Det är inte så enkelt att man kan låta halva J20 spela i elitserien en säsong och vips så har man 10 egna podukter av elitserieklass.

Brynäs har bra talanger i grunden som sedan fått en bra skolning i juniorlagen. Timrå har som sagt var ett bra J18-lag och med rätt träning kan det säkert finnas flera blivande elitseriespelare där. Men då gäller det ju att Timrå är i elitserien när den dagen kommer...

Kommentera