1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1472022

Sv: Lilla SM 2012

Timrå Icon:

Du kan väl inte på allvar mena att Timrå har mer att erbjuda än Ö-vik. Ö-vik slår Timrå på fingrarna även som kommun 7 dagar av 7 på samtliga punkter du nämner. Däremot om du jämför Sundsvall med Ö-vik, men det är en annan sak. Dessutom finns inte en slalombacke i vare sig Sundsvall eller Timrå som kan mäta sig med utbudet i Ö-vik.

Däremot tror jag du har, åtminstone delvis, rätt när du menar att fel människor saknas. Jag anser dock att du är fel ute när du skyller på fel människor i organisationen. Saken är den att om man studerar Timrås fans är det i huvudsak människor som i alla tider hållit på länets suveräner - Modo Hockey - enda tills Timrå för något år sedan gick upp. Andelen genuina fans är de som återstår idag - ca 1000 personer - resten är i själ och hjärta Modoiter. När nu Timrå faller ur kommer de återgå till heja på det lag de höll på innan.

Man kan då fråga sig varför folk överhuvudtaget hållit på Timrå om de nu alltid varit modoiter. Svaret är enkelt - folk gillar en underdog. Hade Grums IK gått upp i elitserien tror jag nog att många Färjestadsfans boende där hade hållit på den lille uppstickaren. Men när äventyret är slut, säger man möjligen i förbifarten några berömande ord och återgår sedan till vardagen.

Det kan vara charmigt att sova i ett läckande tält några regniga nätter, men en hotellsäng är bekvämare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lilla SM 2012

joergenjonsson: Synnerligen korkat att jämföra Timrå kommun med Övik.

Lika dumt som att jämföra Solna kommun med Karlstad, och ignorera att Solna ligger på promenadavstånd från Stocholm.

Vet du hur långt det är mellan Timrå och Sundsvall?

Vart fan vill du komma?? Timrå fostrade landslagsspelare och spelade i ES långt innan du var påtänkt. Efter 18 års ökenvandring finns det en portion MoDo och Brynäs fans i Sundsvall, korrekt - men att påstå att merparten är Modoiter är så jävla korkat att man undrar om du är dum på riktigt

Freedom of speach och sån skit kan dom hålla på med i andra kanaler, kan du inte bara dra härifrån nu med dina synnerligen idiotiska inlägg!

Snälla...

Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
joergenjonsson: Utbud av slalombackar var det ja. Här finns fem backar att välja mellan. Södra berget, Skönviksbacken, Nolby, Sidsjön och Vettenbacken i Liden. Är du beredd att åka bil en knapp timme så har du en till i Hassela.
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
joergenjonsson: Du är Färjestad-anhängare med specialkunskaper om Timrå IK och Modo Hockey. Lite udda intresse om du frågar mig.
Samlar du på navkapslar också?
Kommentera

Sv: Lilla SM 2012
joergenjonsson: Slalombackar? Vet du nåt on Sundsvall när du kommer in hit o pratar med Sundsvallare?
Gör inte bort dig mer än du redan har gjort.
Kommentera