1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587655 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1478678

Sv: Timrå IK:s ekonomi
ÖstrandsNisse och Nisse: Är ni oroliga, gör det mest logiska: Ring och prata med den ansvariga. Vill man Timrå IK:s bästa så tycker jag att man i det här känsliga sportsliga läget inte bör underblåsa rykten och spekulation kring detta. Intrycket av dig Nisse är att du tycks ha ett behov av att intrigera, jag föreslår att du rannsakar dig själv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: För en gångs skull så har vi ju faktiskt lite fakta att diskutera kring. 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: Jag har länkat till två oberoende av varandra artiklar, en från Mittnytt och den andra från ST, där de berättar att Timtå IK släpar med betalningar. Den här gången så pass allvarliga betalningar så att kronkalle har fått till uppgift av Skatteverket att försöka inkassera pengar. Då behöver man i te vara Einstein för att begripa hur illa ställt det är.

Jag lägger dessutom väldigt stor tillit till både ST och Mittnytt och vågar påstå att det är ren och skär fakta i hit det ligger till. Det visar inte minst T Johanssons svar när de båda medierna frågar honom.

Visst, jag hade kunnat strunta i att länka till dessa artiklar men jag är tämligen övertygad om att någon annan gjort det förr eller senare. Naturligtvis är det trist att detta kommer fram dagen före en mycket viktig match i kvalserien men så är det. Om ett så pass välkänt varumärke som Timrå IK hamnar i en sådan här situation så är det naturligt att media, i synnerhet lokala sådana, väljer att skriva om det. Det drar läsare.

Jag har sagt det tidigare och säger det igen Kongo: överlever vi den här säsongen så ser jag betydligt ljusare på nästa. Alldeles oavsett om vi lirar i allsvenskan eller elitserien. Då förstår du att en förestående konkurs oroat mig under hela säsongen. Jag hoppas dock fortfarande att vi undviker det.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: DU har meriterat Dig till årets stora puckopris med att påstå att det är att  " underblåsa rykten" om Timrås dåliga ekonomi.  Detta är fakta med kronofogden. Dom kanske blåljuger media ? Allt är bara påhittat av motståndarlagen kanske ? En djävulsk komplott mot Timrå IK, allt för att klubben skall ur elitserien. Nä, vakna för tusan.  Är det känsligt för Dig att läsa om Timrås dåliga ekonomi föreslår jag att Du kryper in på Bamseklubbens chatsida.  Har Du föreslagit Sundsvalls Tidning att dom skall ringa och prata med herrar Eriksson och Johansson i stället för att skriva i tidningen och göra Dig upprörd. Kontakta även Eva Hamilton på SVT angående att mittnytt intrigerar mot Timrå IK också. Fortsätt likt strutsen att stoppa huvudet i sanden Du Kongo. 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo: +1.
Kommentera