1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1484219

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Hur sammanfattar man den här kvällen då? Förutom att man är slut i hela kroppen och alldeles tom i kolan så är man förstås totalt upprymd av gläjde och lättnad. Men den känslan rinner snabbt av då det återstår oerhört mycket jobb innan vi förhoppningsvis kan klara av det här traumat! Men hoppet finns där, absolut. Men våga inte ens tänka tanken att något är klart, hör nu det!

Jag måste säga att jag led med DIF-fansen efter matchen ikväll. Att inte fler gjorde det är för mig en gåta. Det hade ju för bövelen lika gärna kunnat varit vi som stod där med fötterna nedgrävda i meterdjup lera. Dessa nötter som stod i våran klack och började håna bortafansen, hur tänkte dom där? Har vi vunnit något ännu i den här serien? Nej, inte ett jävla dugg, så skärp för fan till er i fortsättningen!!! Det kan lika snabbt slå tillbaka på oss själva om vi börjar glömma bort varför vi tagit de poäng vi har i KS..

Jag tänker inte ens bemöda mig att öppna länken till DIF-forumet. De känslor som beskrivs där är förmodligen en exakt kopia av hur jag hade känt själv i samma situation. Vad är vitsen att grotta ner sig i det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Dream Team: Bra skrivet. Jag är sällan en moralens väktare men när det handlar om att håna andra lags supportrar som håller på en klubb som är en hårsmån från att degraderas så håller man tillbaks. Det är en sak om det hånats fram och tillbaks men det har det inte gjort i det här fallet. Sådana här kvällar ska 100% av fokus vara riktat mot Timrå IK. Vet man vad lidelse i sportsammanhang är så låter man konkurrerande supportrar vara i det läget DIF befinner sig. Jag lider på riktigt med Djurgården.  

I övrigt så var detta en sinnessjuk vinst. Allt studsar med oss just nu. 

Men kan någon ge några som helst lugnande besked kring de sju miljonerna? Jag såg artikeln först efter matchen och det förtog fan all glädje. 

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Bra där DT! Mycket bra!
Vi om några ska vara ödmjuka. Tur att du o jag o några till kan tänka.
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Dream Team: Riktigt bra inlägg!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: "De känslor som beskrivs där är förmodligen en exakt kopia av hur jag hade känt själv i samma situation. Vad är vitsen att grotta ner sig i det?"


ääh ta inte åt dig nå ära nu, dom har bra mycket mer humor :D

"
Bäst idag... Celin och Brodin.

"
Kommentera