1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1484241

Sv: Apropå nånting...

Dream Team: Bra skrivet. Jag är sällan en moralens väktare men när det handlar om att håna andra lags supportrar som håller på en klubb som är en hårsmån från att degraderas så håller man tillbaks. Det är en sak om det hånats fram och tillbaks men det har det inte gjort i det här fallet. Sådana här kvällar ska 100% av fokus vara riktat mot Timrå IK. Vet man vad lidelse i sportsammanhang är så låter man konkurrerande supportrar vara i det läget DIF befinner sig. Jag lider på riktigt med Djurgården.  

I övrigt så var detta en sinnessjuk vinst. Allt studsar med oss just nu. 

Men kan någon ge några som helst lugnande besked kring de sju miljonerna? Jag såg artikeln först efter matchen och det förtog fan all glädje. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Visst är det så. Dock är jag helt övertygad om att DIF-klacken hade hånat sönder oss, om dom var i vår sits så att säga. Men vad gör det om hundra år när alltig kommer kring.....eller nåt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: vi fick 5 av komunen, men behöver ca 15, reserande 10 skulle vi jaga från sponsorerna och vi skulle tydligen göra det i samband med denna match, tror inte vinsten förstörde möjligheten att få ett ja iaf. Vi kommer nog lösa skulderna men det blir stålbad som heter duga 2012/2013 oavsett serie.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Om jag har fattat det rätt så är kronis bekymmer att halvmillen som skulle varit inne förra veckan ännu lyser med sin frånvaro. Det är väl de pengarna ev. utmätning handlar om. Övriga 6.5 mkkr finns det så vitt jag förstår en avbetalningsplan för.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Förstår mig inte på den hära så kallade aftonbladet..

Vi var i exakt samma läge för någon dag sen, men när Skansen förlorar allt hopp om ES 12/13 så går det i taket. Det gör mig så j**vla förbannad.

Vi kommer nog få se en glad och naken Tommy på förstasidan imorgon bara för det!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Bra så.
Kommentera