1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1484279

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Jorå, för en och en halv timme sen var det klackarna i taket under ett kort tag och jag har nog aldrig skrikit så högt och så länge som vid Mat Robinsons boxplaymål någon gång tidigare. Glädjen direkt efter ett sånt viktigt mål är omätbar.
Och som i en kvalserie är det ju en alldeles unik känsla som bara uppstår där och då. Den går inte att sätta ord på eller ens försöka förklara för en som inte befinner sig på samma plats och som befinner sig där med samma förutsättningar, om du förstår hur jag menar. Men det var ju det där men:et då. Att vi inte får ropa hej riktigt ännu, inte på långa vägar faktiskt. Därför så samlade jag ihop trasorna av min hals rätt så snabbt där på ståplats och satte fokus på nästa byte.

Men visst klåen är det härligt att vinna en hockeymatch på det här viset, när man egentligen är tvåa på samtliga puckar under den andra och tredje perioden.

Som avslutning väljer jag orden: Schack och Mat!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dream Team: haha ks är sjukt, man är så förbannat jävla glad för att nån timme senare ruskat av sig allt och börjat räkna olika scenarion inför nästa match. man känner sig som en hockeyspelare i ks, vi supportrar brukar ju annars kunna leva ganska länga på en vinst men i ks ruskar vi av oss lika fort som hockeylirarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Haha timråiten :p

"@Timraiten: Challe stog och skrek "2-7, 2-7" hela första perioden. Trodde han matchade backarna, men han vrålade dagens dubbel-raden åt grabben."
Kommentera