1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1505768

Sv: Silly Season 12/13
superfalle: Med all respekt, förklara gärna hur du menar. Jag ska ge ett exempel när du förklarat din ståndpunkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: Nu ska vi se om jag fattat det här rätt. Du har högtidligt och skitviktigt för ett antal månader sedan annonserat ditt frånfälle härifrån. Du har sedan dess stuckit in med några bittra, syrliga inlägg om antingen HS eller Timrå. Men de gills väl inte, det är lite bonusmaterial, för den här skitsidan är ju du numera för fin för. Ijentligen.

Nu postar du ett inlägg, på HS (sidan där Timrå IK:s väl och ve är fokus nr 1), som andas djup kritik mot att kommunen hjälpt sitt utan konkurrens starkaste varumärke att öht överleva. Är du säker på att du loggat in på rätt forum? De styrande i Timrå må vara idioter som skiter i sina invånare till förmån för ett sketet hockeylag.

Ursäkta mig, men alla vi som inte bor i Timrå eller av andra orsaker inte drabbas av de besluten skiter högaktningsfullt i det. Här inne är det Timrå IK:s bästa vi bryr oss om. Det andra får röstberättigade inom Timrå kommun engagera sig för. I andra forum.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
ÖstrandsNisse: Att likna föreningen timrå ik som är regionens isärklass största attraktion och reklampelare som samtidigt gör ett jätte jobb med traktens ungdomar vid ett random företag kändes ju skapligt skeft . Utan denna förening så skulle timrås kommun vara ungefär lika välbekant ute i sverige som krokom .
Kommentera