1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587771 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1506238

Sv: Silly Season 12/13
Thornet: Det ser jäkligt illa ut! Om ni haft ett par konstruktiva centrar, Nordgren, en riktig backklippa och en stjärnmålvakt så hade det sett riktigt spännande ut, men i nuläget ser det bästa offensiva ni har ut som en tredjefemma. Jag tror visserligen att både Önerud och Friberg kan bli riktigt vassa, men utan en skicklig playmaker så tvivlar jag på att det räcker. Visst ska det spelas om det, men om det här timrålaget klarar sig kvar utan kval så ska de få min röst i Jerringpriset.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Wayne Gresky: "om det här Timrålaget klarar sig kvar utan kval så ska de få min röst i Jerringpriset".....Jag ska göra mitt bästa för att minnas det löftet ;)

Håller med dig om att det saknas några pusselbitar - men burväktare Bellissimo tror jag absolut håller måttet. Det vi nog kan vara överens om är att det inte blir ett "lätt" lag att möta. Kommer nog att bli tuta och köra i 60 min, precis som det såg ut på den gamla goda tiden (läs första halvan av 2000-talet) från Timrå håll. Kan man dessutom bli ett starkt hemmalag så kan det bära över plats 11....och då ska jag påminna mig dina ord.

Kan ju för tusan inte bli värre än förra säsongen i a f. En liten tröst...

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Wayne Gresky: iofs så menar thornet antagligen att han tycker det ser mer spännade ut än vad han hade förväntat sig för ca 3 månader när det mest bara pratades negativt och besparingsplaner och lite elitlicens tjafs...

jag tycker det ser tunnt ut och truppen är fylld med många frågetecken...

dock så är margialerna små så jag väntar till det drar igång med tränings matcher innan jag sågar detta bygge helt...

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Wayne Gresky: Kan inte annat än hålla med. Det här skulle lika gärna kunna vara ett AS-lag a'la Örebro eller Karlskoga. Bättre än så ser det tyvärr inte ut. Det är en trupp fylld av medelmåttor, utan tillstymmelse till stjärnglans. Och även om ES tappat o kvalite' så är det inte ES-mässigt att helt sakna spets och profiler. Nä, vårt hopp står till grymma steg i utvecklingen av de flesta samt att nyckelspelare i Rögle och AIK floppar.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Wayne Gresky: Största bristen i lagbygget är den icke existerande playmakern. Det finns folk i truppen som kan agera playmaker om de tar en eller två steg i sin utveckling under sommaren men annars ser det ut som TIK 2012/2013 får kämpa väldigt hårt.
Kommentera