1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588293 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1506244

Sv: Silly Season 12/13
Wayne Gresky: Kan inte annat än hålla med. Det här skulle lika gärna kunna vara ett AS-lag a'la Örebro eller Karlskoga. Bättre än så ser det tyvärr inte ut. Det är en trupp fylld av medelmåttor, utan tillstymmelse till stjärnglans. Och även om ES tappat o kvalite' så är det inte ES-mässigt att helt sakna spets och profiler. Nä, vårt hopp står till grymma steg i utvecklingen av de flesta samt att nyckelspelare i Rögle och AIK floppar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad: Ja tar några anfallsspelare grymma kliv i utvecklingen, Larsson och Molinder slår igenoom med dunder och brak. Där bak skapar Hedman, Erixon och Robinson trygghet i försvaret medan Bellissimo växer ut till en vägg. Då kan det bli bra, men det är verkligen en säsong där allt måste klaffa för jag tror att Leksand kommer att bli otroligt farliga i en kvalserie med tanke på vilka talanger de har i laget.

Jag förutser en säsong med sportslig och ekonomisk kris. "Experterna" kommer att önska att Timrå försvinner från elitserien. Jag hoppas att jag har fel. Samtidigt är utgångsläget "allt att vinna" inte helt fel...

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
mikenomad: Fast hade AIK så jävla spännande lag på papperet i deras ES-återkomst?
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Vi lär ju inte bli av med Hagos. Kan det vara en idé att skola om honom till back mån tro? Han kan ju inte åka skridskor, men han har ju bevisligen haft fin plus minus statistik de senaste säsongerna.
Kommentera