1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588293 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1506250

Sv: Silly Season 12/13

mikenomad: Ja tar några anfallsspelare grymma kliv i utvecklingen, Larsson och Molinder slår igenoom med dunder och brak. Där bak skapar Hedman, Erixon och Robinson trygghet i försvaret medan Bellissimo växer ut till en vägg. Då kan det bli bra, men det är verkligen en säsong där allt måste klaffa för jag tror att Leksand kommer att bli otroligt farliga i en kvalserie med tanke på vilka talanger de har i laget.

Jag förutser en säsong med sportslig och ekonomisk kris. "Experterna" kommer att önska att Timrå försvinner från elitserien. Jag hoppas att jag har fel. Samtidigt är utgångsläget "allt att vinna" inte helt fel...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13

Wayne Gresky: Tycker du läser läget helt rätt där. Det är en klar och tydlig chansning från Timrås sida. 

Men jag vill säga följande sak. Jag tänker nu på förra säsongens Timrå IK. När jag såg på truppen inför säsongsstarten såg jag potentialen bakom Linkans bygge. Folk här inne må inte vara imponerade av hans jobb och det är väl inte jag heller iof men om samtliga spelare jobbat hårt under försäsongen och byggt upp en bra grund under träningsperioden samtidigt som de jobbade hårt i varje match när säsongen drog igång är jag villig att svära på att det hade sett betydligt bättre ut än vad fallet blev.

Det som på förhand såg ut som ett lagbygge som skulle kunna bli bra om alla förstod den arbetsinsats som skulle krävas (något jag naivt nog trodde ledare och spelare alla förstod) blev istället ett lojt lag som trodde de kunde glida genom grundserien. För de kämpade inte iaf (med några få undantag).

Det fanns andra brister också, Perras isträningar var rätt dåliga enligt vad man hört osv. Men det känns anorlunda nu. Man har försökt undvika spelare man tror inte kommer jobba hårt kommande säsongen. Alltså spelare som har viss spets men som inte har det rätta hjärtat och tänker mer på sig själv och sin egen poängproduktion än lagets bästa. 

Man har byggt ihop ett hårt jobbande lag känns det som på förhand iaf. Det som jag saknar nu är den där playmakern. Det skulle vara pricken över i:et för mig.

Kommentera

Sv: Silly Season 12/13
Wayne Gresky: Ekonomisk kris är det väl redan och nämn en expert (förutom lokala) som inte redan helst bytt ut oss mot Leksand. Frella: Nä, de såg ohyggligt beiga ut inför deras återkomst. Precis som vi gjorde efter att Z:a dragit. Så det är nåt sånt vi får hoppas på och det händer ju ändå nån enstaka gång under ett decennium.

Redigerad kommentar

Kommentera