1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588016 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1509586

Sv: Silly Season 12/13

BullaB: Marcus tackade nej till Nordgren för att han helt enkelt blev på tok för dyr. Müller var helt enkelt ett mycket billigare alternativ. Jag kan inte klandra Marcus för att han valde efter plånboken, även om Niklas Nordgren skulle göra succé i vinter. Personligen misstänker jag att Timrå fått tillgång till externt kapital för att erbjuda Niklas de pengarna, men det har jag inga belägg för.

När det gäller Niklas Nordgren så har han givetvis starka känslor även för Modo. Han spelade hela sin uppväxt för Modo och det var inte förrän Bäckman valde att satsa på Warg istället för Niklas som han drog till ÖSK. De personer som var ansvariga i Modo på den tiden har numera slutat, men Niklas var nog väldigt besviken på främst Pelle Bäckman för hur han behandlades.

Själv så håller jag på Timrå eller SAIK i alla matcher Modo inte spelar i. Jag tycker att det skulle vara väldigt synd om inte Timrå skulle kunna hålla sig kvar och hålla i ekonomin, för jag ser mycket hellre dem som antagonister än något annat lag i hela serien.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
J F K:
"Personligen misstänker jag att Timrå fått tillgång till externt kapital för att erbjuda Niklas de pengarna, men det har jag inga belägg för."

-Läs Jimmys blogg, så får du veta lite mer ;)
Kommentera