1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588009 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1575965

Sv: Timrå IK:s ekonomi

T T: Jag fruktar att HB och Timråkollen fortfarande är Mittnytts enda källor till påståendet att två av tre banker hoppat av.

Utan att lägga in några värderingar i uttalandet från SK så kan jag inte komma ifrån att känna att SK måste bli mycket starkare framledes. Det kommer behövas. Fler krafter vars känningar i klubben är starka och med stora kontaktnät. Supporterklubben kommer bli viktiga i det här och fokus kommer handla om mycket mer än att sälja matchlotter och fixa bussar till resor. Det allmänna engagemanget i stort från supporterhåll kommer bli oerhört viktigt. Ska den här klubben överleva så måste det ideella engagemanget snäppas upp avsevärt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Jag tror jag pratar för fler gamla uvar än mig när jag skriver att min motivation att engagera mig känns högre än på mången god dag. De inledande åren av ES så gick det av bara farten. Allt var nytt och stort. Sedan några år av smärre framgångar (=säker slutspelsmark men inte just så mycket mer) när man började dra iväg i kravbilden på Timrå IK. Etablering som topp 4-lag var bara en tidsfråga typ. Hybris infann sig både inom föreningen och bland oss Supportrar.

Någonstans här försvann själen, känslan av att det ställer krav att vara en Supporter. Sedan kom utförsbacken som blev ett ras. Dåliga resultat blandades med usla och de få åren med sötebrödsdagar hade redan gjort många av oss lata och bekväma. Vi glömde vad det innebar att vara Timråit.

Men jag känner hur lågan har börjat glöda därinne igen, suget av att vara med om en ny resa uppåt har vaknat. Vi har ett mål att enas kring igen, ett tydligt och självklart sådant. SM-guld var mer en dröm, en slags slutlig bonus.

Redigerad kommentar

Kommentera