1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588004 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1577658

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Spelare, klubbledare och styrelsefolk kommer och går... Endast Supportrar består.

Fy fan om Timrå IK går i konkurs. Det är ett svek mot mig, men framför allt, mot min son som jag fostrat till TIK:are. Orka!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Smokey: Jag har väldigt svårt att se att Timrå IK skulle behöva gå i konkurs. Visserligen så är det kommunen som håller i bilan och med tanke på den uppståndelse som varit kring Leksand så är det förståeligt om man inte vill ge sig in i några vidlyftingheter.

Men hur man än vänder och vrider på saker och ting så ska man nog passa sig för att undervärdera Timrå IK:s marknadsvärde. Laget har bidragit till att sätta en närmast obetydlig kommun i mellersta norrland på kartan och utan dem så kommer troligen kommunen snabbt falla i glömska igen.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Smokey: En konkurs kan i långa loppet vara bättre än att bära på ett skuldberg säsong efter säsong och tvingas till att spela med budgetlag i Allsvenskan. Se bara på Löven, nu är de åter i Allsvenskan och de har en välmående ekonomi. Fas det är klart att en konkurs gör ju att ni kan glöma alla drömar om  Elitserien de närmaste tio åren kanske.
Kommentera