1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588012 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1577659

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Smokey: En konkurs kan i långa loppet vara bättre än att bära på ett skuldberg säsong efter säsong och tvingas till att spela med budgetlag i Allsvenskan. Se bara på Löven, nu är de åter i Allsvenskan och de har en välmående ekonomi. Fas det är klart att en konkurs gör ju att ni kan glöma alla drömar om  Elitserien de närmaste tio åren kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Carl Lejonkräk: löven gick väl aldrig i konka va? Dom blev väl räddade i sista stund men fick ingen elitlicens? Dom passade väl på att rensa rejält i leden och gjorde en" nystart"
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Alltsså, vilken jävla soppa det här är. Varför får man känslan att man inte började jobba med det 'allsvenska spåret' förrns degraderingen var ett obestridligt faktum? Och hur amatörmässigt är det att hålla på och tjata om att 'vi måste få pantbreven av kommunen så att vi kan låna pengar!!1', utan att uppenbarligen ha koll på om det räcker för att banken ska låna ut?

Nej, vänner. Mitt förtroende för de styrande sjunker för varje dag. Dom är mysiga, härliga människor och allt det där, men...det är fan ingen direkt nivå på grejerna.

Snart maj. Undviker vi konkurs kanske det kan börja jobbas med detaljer som spelare sisådär kring midsommar? Jaja. Vi har ju i a f Sveriges bäste sportchef.

Kommentera