1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588012 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1577686

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Marcus: Stora vinnarna absolut, men jag kallar det lite av en felsatsning. Svenska korgboll är på ren blåbärsnivå, och även om innebandyn är i världsklass så kommer den aldrig att kunna bli en publiksport i närheten av hockey och fotboll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Vargher85: Felsatsning är det inte kan jag tycka som Sundsvallsbo. Det är snarare det här som staden behöver. Simhallen i Sundsvall är fallfärdig, jag är där och simmar ganska ofta och den hallen bör jämnas med marken med tanke på det skick den är i. Att Sporthallen (+B-hallen) renoveras är superbra då den arenan då kan fortsätta att användas av motionärer, skolor och föreningarnas ungdomslag. Att det sedan byggs en multihall för Friidrott, Innebandy och Basket är kanon då Basket och Innebandy är Sundsvalls toppidrotter. Dragons är ju även den enda större klubb i distriktet som vunnit ett SM-guld. Dom har helt enkelt förtjänat det. Bra för Sundsvall, dåligt (eller ingen förändring) för Timrå! Vi kan ju vara glada att man inte presenterade en plan för att bygga ut Gärdehallen till något större.

DJ Hemp: Se länk nedan!
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Av alla jävligheters jävlighet så känns följande helt i sin ordning. Om nu allt, vilket gud såklart förbjude, skulle gå fullständigt åt helvete så innebär det:

1. Timrås akuta problem beror på att landets mest misskötta förening (LIF) har förpassat laget ner i Allsvenskan.

2. Blir det konken så får landets näst mest misskötta förening (TAIF) erbjudandet att ta över platsen i Allsvenskan.

 

Bitter?? Ja, det är fan inte ens smeknamnet på förnamnet.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Att det finns folk som plussar Bragd-Birger här får mig & säkerligen många andra att bara vilja spy. Förhoppningsvis är det hans kamrater i Modo & andra lags fans som varit framme. Börjar undra om han är på riktigt, egentligen. Eller är han bara en leksaksfigur som sitter i huvudstaden & spyr galla? Självklart är det så. Vet inte om det här med huvudstad är rätt. Han är i en annan värld i alla fall.

Men det var inte därför jag kom hit. Hoppas alla motarbetare, från Timrå kommun till fans & allmänhet, för en arenaflytt till Sundsvall sitter nöjda & glada nu idag när Sundsvall storsatsar med att renovera Sporthallen (45 mille), bygga simhall (150 mille) & sist men inte minst en multiarena (250 mille) kring Bernerstomten(!). Dock en mindre sådan. Ämnat för fantastiska intressanta storheter som Dragons & Granlo.

Kämpa Timrå.

Älska Timrå IK!
Kommentera