1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588012 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1577691

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Vargher85: Felsatsning är det inte kan jag tycka som Sundsvallsbo. Det är snarare det här som staden behöver. Simhallen i Sundsvall är fallfärdig, jag är där och simmar ganska ofta och den hallen bör jämnas med marken med tanke på det skick den är i. Att Sporthallen (+B-hallen) renoveras är superbra då den arenan då kan fortsätta att användas av motionärer, skolor och föreningarnas ungdomslag. Att det sedan byggs en multihall för Friidrott, Innebandy och Basket är kanon då Basket och Innebandy är Sundsvalls toppidrotter. Dragons är ju även den enda större klubb i distriktet som vunnit ett SM-guld. Dom har helt enkelt förtjänat det. Bra för Sundsvall, dåligt (eller ingen förändring) för Timrå! Vi kan ju vara glada att man inte presenterade en plan för att bygga ut Gärdehallen till något större.

DJ Hemp: Se länk nedan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Trist artikel angående arenasatsningen...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Marcus:

Tack! Detta är ju helt suveränt och något man väntat på mycket länge. Jag tänkte att det lär nog snålas på det där som vanligt och att multiarenan uteblir, men nu blev man positivt överraskad för en gång skull. Yes! Kanon! : )

3-4 000 åskådare alltså...?

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Marcus: Allt som händer i positiv mening i regionen är bra för oss. Att man är beredda att satsa, att det skapas tilltro istället för nåt jävla Ådalenmörker som sakta sänker sig är A och O. Sedan kan det tjafsas om vilka sporter som får eller borde fått av kakan denna gång men höjer man blicken så kan i alla fall jag skåda synergieffekter i fjärran som även kan gynna Timrå IK. 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Marcus: Det står konstant flera hinkar runt/under polen för att samla upp vatten som läcker, cementen har lossnat på vissa ställen så att armeringsjärnen syns och ryktet säger att det rasar in om man tömmer polen :)
Kommentera