1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587742 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1578065

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kanske lika bra det. Hockey som sport känns inte överdrivet het ändå. Det är bara slutspelet och kvalserien som är något att ha. Typ en månads intressant hockey. Resten kan man vara utan. På grund av detta urusla seriesystem. Men Timrå Hockey lär väl bestå i någon slags form trots allt. Dessvärre snäppet under ettan då eller...?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: Och om svensk fotboll inte är trist nog så kan vi toppa den med Sundsvallsgiffarna. Osexigare än så blir det inte. Alla kategorier, svensk baseball inräknat.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: Seriesystemet rules. Finns fem-sex publika storlag i fotbollen i Sverige men lägstanivån är betydligt högre i hockeyn. Hockeyallsvenska sparkar stjärt med superettan och hockeyns division ett har lika bra eller bättre publik än fotbollsettan. Så folk verkar gilla hockeyns serier.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: Antagligen. Hockey inte hett? Nähä...men i det här landet är det nog ändå det hetaste vi har i sportväg. Kom inte dragandes med fotbollen nu, nåt mer patetiskt får man leta efter. I det här landet alltså. Är ju inte direkt la liga, PL eller Bundesliga vi bjuds på under några svinkalla vårvinter- och regniga, snöblaskiga höstmånader. För under sommaren, när man faktiskt skulle kunna komma på tanken att släpa sig till en match, ja då har spelarna gudbevars semester(!)....
Kommentera