1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587662 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578184

Sv: Timrå IK:s ekonomi

En timme efter att presskonferensen avslutats som förkunnat det största nederlaget i föreningens historia så sitter vi här igen. Fotboll? Hockey? Vill man se sitt favoritlag så sällan som möjligt som tydligen gemene fotbollssupporter vill, eller vill man att grundserien egentligen aldrig ska sluta som gemene hockeysupporter vill? Varför ens ha ett seriesystem? Kan inte allt bara avgöras på internet? Behöver vi riktig idrott i Sverige 2013? Räcker det egentligen bara med diskussionsforum på internet? Behövs sport? Vad tycker ni? Diskutera i små grupper. 

Själv är jag mest nyfiken på vad det där snacket om stödinsamlingar kommer resultera i. Förmodligen en annan variant av spelarjakten. Jag hoppas att man på något sätt kan förena det hela med säsongskortsförsäljning. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Knylan: Instämmer, kan vi snälla sluta med Fotboll vs hockey-snacket idag då vi avhandlar den otroligt viktiga rekonstruktionen. Lars Norlander sa på presskonferansen, helt riktigt, att Timrå IK's hemmamatcher är Sundsvallsregionens största mötesplats. Jag tror att det kommer att fortsätta att vara så.

Jag tror att Timrå kommer att ha högst publiksnitt av klubbarna Granlo, Dragons och GIF även i fortsättningen. Hockeyn i Timrå har väl årligen totalt omsatt mer än stadslagen tillsammans varje år sedan vi gick upp i eliten.

Håller med om att det var väldigt lama frågor som ställdes av de journalister som var på plats på presskonferensen. Det fanns ju väldigt många självklara frågor som hade gått att ställa. Vi får hoppas att det kommer mer frågor och svar i framtida tidningsartiklar.

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

En sak jag reagerade på efter presskonferensen är att det var väldigt lite kommentarer av arten typ hur hamnade man i det läget man är nu? Ingen av journalisterna där verkade våga ställa en kritisk fråga. Råkade man bara få skulder på 80 miljoner?

Sedan så är man lite nyfiken på om man verkligen ville låna mer pengar från en av bankerna eller om man redan från början var inställd på rekonstruktion.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Hehe..."gilla"..:)
Kommentera