1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587662 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578188

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Knylan: Instämmer, kan vi snälla sluta med Fotboll vs hockey-snacket idag då vi avhandlar den otroligt viktiga rekonstruktionen. Lars Norlander sa på presskonferansen, helt riktigt, att Timrå IK's hemmamatcher är Sundsvallsregionens största mötesplats. Jag tror att det kommer att fortsätta att vara så.

Jag tror att Timrå kommer att ha högst publiksnitt av klubbarna Granlo, Dragons och GIF även i fortsättningen. Hockeyn i Timrå har väl årligen totalt omsatt mer än stadslagen tillsammans varje år sedan vi gick upp i eliten.

Håller med om att det var väldigt lama frågor som ställdes av de journalister som var på plats på presskonferensen. Det fanns ju väldigt många självklara frågor som hade gått att ställa. Vi får hoppas att det kommer mer frågor och svar i framtida tidningsartiklar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Marcus: Samtidigt så sa väl Nolander i början av hans brandtal att det inte fanns någon anledning att grotta i det som varit utan att det numer var framåt man skulle blicka. Det sa han, tyckte jag, med en viss 'fadd smak' i munnen.
Vidare är det väl så här det litegrand fungerar. Saker tystas, eller rättare sagt, kommer inte upp på ytan så som många gärna hade sett att det gjort.

Var och en får tolka den uppkomna situationen utifrån eget huvud. Känslan jag får är att de som tagit över föreningen känner att de inte har någon som helst anledning att gå i försvarsställning. Det som skett nu är snarare konsekvenserna efter år av 'hjärnsläpp'.

Stort av föreningen och ansvariga att sköta det på den nivå dom hittils gjort. Inget skitsnack för det som varit och dessutom ber man verkligen sina fordringsägare om ursäkt att man inte kan göra rätt för sig.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Marcus, bongo: Det är väl som vanligt, att alla frågor ställs i de intervjuer som görs efter presskonferensens slut när man har chansen att prata enskilt med varje inblandad person. Kommer nog dyka upp lite artiklar under dagen och framförallt under morgondagen som innehåller betydligt mer information än vad man fick ut från presskonferensen. 
Kommentera