1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587639 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #1578305

Sv: Timrå IK:s ekonomi
hubbenorlen: nja, jag tror det hade kunnat undvikas om vi gjort en Modo och Frölunda, värva en Zäta under NHL-lockouten. Jag har räknat och räknat och jag tror att Zäta lätt hade lockat 1000 personer fler till arenan. Jag tror dessutom att Zäta hade vunnit matcher åt oss, nästan på egen hand och jag tror dessutom att han hade lyft flera spelare.
Om det dessutom är som någon påstår att sponsorer skulle betala Zätas lön mot att inte sponsra efterföljande två år, tja, då hade det sett lite annorlunda ut. Dock är det nog så att föreningen kanske överlevt denna säsong och kanske någon till. Men det hade antagligen sett ännu mer ointressant ut denna säsong än den gångna. Så det var nog lika bra det som nu har hänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: bittert
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Jag funderade och räknade också. Och det här är vad jag kom fram till: Om Zäta spelade med oss den här säsongen så skulle det, med facit i hand, ha rört sig om ett par månader – högst. Han var inte redo under hösten, och sedan började NHL igen.
Så vad hade han egentligen åstadkommit under den tiden? Och om vi hade klarat kontraktet med honom i laget, så hade det inneburit att vi fått vara utan Norrportens pengar i ett par säsonger. Och det hade väl aldrig funkat? 
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: menar att vi med Zäta i laget antagligen hade hängt kvar i högsta serien och där ed också haft helt andra pengar att röra oss med. Det hade inneburit att föreningen kunnat överleva säsongen, kunnat göra rätt för sig och köra på något år till. Men den krassa sanningen, det vi upplevt den senaste veckan, den var nog oundviklig i långa loppet.
Kommentera