1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1589455

Sv: Timrå IK:s ekonomi

mikenomad, Hemp m fl:  Jag grunnar på en grej, apropå ekonomi o stöd till "hjärte-klubben" : När ni sitter hemma i finsoffan o ser en match, skulle ni kunna tänka er skänka en peng, liknande de har vid "Världens Barn" o liknande TV-galor,typ:

"Skänk 50 kr till Tmrå, ring  0771-710050 , för  100 kr , ring 0771-710100 !

Naturligtvis motsvarande för motståndarlaget.

Skulle DET kunna va nåt? Självklart blir det väl en viss liten avbränning till kanske både ViaSat / SeeLess  o ev teleoperatören, MEN enklare för oss i Slösoffan, än att gå in via Internetbank o leta rätt på BG/PG-konto o hålla på.

Vad tror NI? Nåt att skicka in till SHL/AS  Viasat/  C-More/Telia?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
zigge: Ett stående bg/pg-konto är nog tyvärr den enda realistiska lösningen eftersom SMS-tjänster och betalnummerlösningar ofta är förknippad med en kostnad till en extern leverantör. Skillnaden mellan "Världens barn" och Timrå IK är underlaget då "Världens barn" når ett par miljoner tittare i en avgiftsfri TV medan merparten av Timrås supportrar följer lagets hemmamatcher som åskådare på plats i arenan och en bråkdel betalar för TV-sändningar med ibland tveksam kvalitet.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
zigge: En klart tilltalande tanke. Nyckelordet här är enkelhet. Är övertygad om att det sitter folk runt om i stugorna som uppskattar valmöjligheten att då och då få ta del av lokal toppidrott och som gärna skulle bidra med en liten slant för detta ändamål. Men som varken ids blåsa ut till arenan vid dussinmatcher mittisässe eller ens sätta sig vid datorn för att tråckla sig fram i cyberrymden i hopp om att finna rätt kanal att gå via för att skänka några tior eller hundringar.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

zigge:

Jaji, eftersom jag har en mobil via arbetsgivaren som jag kan använda fritt, så skulle jag kunna skänka flera miljoner till TIK... : )

Kommentera