1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1589464

Sv: Timrå IK:s ekonomi
zigge: Ett stående bg/pg-konto är nog tyvärr den enda realistiska lösningen eftersom SMS-tjänster och betalnummerlösningar ofta är förknippad med en kostnad till en extern leverantör. Skillnaden mellan "Världens barn" och Timrå IK är underlaget då "Världens barn" når ett par miljoner tittare i en avgiftsfri TV medan merparten av Timrås supportrar följer lagets hemmamatcher som åskådare på plats i arenan och en bråkdel betalar för TV-sändningar med ibland tveksam kvalitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Johan J: Månadsgivare genom autogiro till ungdomssektionen tror jag skulle vara en bra grej.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Har gjort som BB och har två ståplats ungdom för "vaskning". Vill någon locka med sig två åskådare som annars inte skulle ha gått, är det bara att höra av sig.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Johan J:"merparten av Timrås Supportrar "? Tror Du underskattar antalet TIK-supp,va? Eller menar du att ni har 4-5.000  supp, i hela landet?DÅ är ni verkligen illa ute! Men i övr har du rätt, kanske är för omständigt, o ger för lite deg.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Johan J: Sant, det är väl knappast praktiskt genomförbart. Dock! Faktum kvarstår, enkelhet måste vara prio vid såna här initiativ. Som dessvärre lyser med sin frånvaro precis som BB skriver. Åtminstone info och pushning för det.
Kommentera