1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1615038

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: De bästa hade nog varit om de byggde en jättearena med kapacitet för 10 000 pers och som kunde använts till annat med. Skulle legat nere i hamnen vid Casino Cosmopol. Kanske öppnat landets första statliga bordell. Allt nöje på en och samma plats. Namnet Timrå skulle behållts,men en flytt hade varit bra. De flesta spelarna bor ju ändå i stan så då slipper man bussen till Eon. Riv muren som i Berlin och bilda storkommun istället! Det skulle vi tjäna på i längden!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
SMÅLAND: Intressant att fler & fler verkar börja inse det där, när det liksom redan är för sent.

När t.o.m. Timrå-bor & Timrå Kommun inser att framtiden ser blytung ut, ja då är det mörkt. På riktigt.

Men, men. Hade varit lägligt med en satsning kommande säsong. Chansen är störst att gå upp då på ett tag. För att uttrycka sig milt.

Skänk oss 10 mille så kör vi.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
SMÅLAND:

Jo, jag var ju inne på det där en gång tiden för ganska länge sedan. En arena lite längre ut längs Södra kajen och hockeytåg från och till Timrå, då Sundsvall C ligger alldeles i närheten. Men så roligt skulle vi visst inte ha, utan det kördes vidare i samma hjulspår. Dessutom var många härinne av åsikten att "klart att Timrå IK ska spela i Timrå!" och den ena horribla jämförelsen efter den andra gjordes. Och mitt argument att t ex solnalaget AIK spelar ju i södra Stockholm, det stod väl inte särskilt högt i kurs...
Kommentera