1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586424 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1615031

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Kongo:

Där kan jag också hålla med. Det är ju bra att de spelar i ett proppskåp då, vilket kanske underlättar för detta med elektriciteten. Att t ex MoDo och Brynäs belönades med större och bättre arenor är ju rätt symptomatiskt, då dessa klubbar är stabila SHL-lag. Visst var Sydkraft Arena ett rejält uppköp jämfört med Timrå Isstadion, men ändå rätt typiskt för oss att att satsa på ett snålbygge relativt sett. Att envisas med att befinna sig kvar ute i tallskogen vet jag inte heller om det var så lyckat. Det är väl bara folket i Sörberge/Tallnäs som har ett anständigt gångavstånd till arenan. Men nu blev det som det blev och vi ligger där vi ligger, med HA-status och skitekonomi...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: Så länge Lindstrand och timråborna får ha sitt älskade hockeylag på mammas gata med rullavstånd till Domuspuben är de nöjda och belåtna. De skiter fullständigt i statusen på laget, alt. har inte förstånd att se lagets bästa (gäller inte dig och några till iconen).
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
DJ Hemp: De bästa hade nog varit om de byggde en jättearena med kapacitet för 10 000 pers och som kunde använts till annat med. Skulle legat nere i hamnen vid Casino Cosmopol. Kanske öppnat landets första statliga bordell. Allt nöje på en och samma plats. Namnet Timrå skulle behållts,men en flytt hade varit bra. De flesta spelarna bor ju ändå i stan så då slipper man bussen till Eon. Riv muren som i Berlin och bilda storkommun istället! Det skulle vi tjäna på i längden!
Kommentera