1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1616251

Sv: Silly Season 14/15

Rätt tråd. 

Förbannat jävla kul. Av de namn som kanske är lite mer oväntade så sticker Jens Westin och Ludvig Nilsson ut, framförallt när den sistnämnde enligt ryktesvägen var klar för Luleå tidigare under säsongen. 

Nästa säsong ska bli så inåt helvete jävla intressant. Vad kan en sån som Johan Persson göra med en rejäl försäsongsträning i kroppen egentligen? Att glida in från division ett och sedan lira sniper i förstalinan i stort sett omgående är starkt, även om det kanske inte blev så ohyggligt många poäng. Om han hamnar i ett stim så ser jag inga hinder att han ska kunna göra över 20 mål kommande säsong, om man nu får offensiven att fungera på ett bättre sätt. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 14/15
Knylan: Hoppas Timrå gör klart med Stefan Andersson,
Kommentera

Sv: Silly Season 14/15

Knylan: Mycket glädjande med Ludde! Jag ska ta och blanda lite kvicksilver i min källa så kanske det blir ordning framöver...

Det här naturligtvis helt rätt väg att gå. Trodde faktiskt inte att vi skulle få behålla alla yngre. Som det ser ut nu så verkar det bli full pott. Det som oroar är väl att Petterssons signatur inte är där, även om jag tror att den kommer. Känslan är att han avvaktar tränarbiten då han ju var en av få som i de närmaste blev misshandlad om man ser till kvalitet kontra speltid denna säsong.

Av de etablerade så gissar jag på att vi kan säga hej då redan nu till Carlsson, Moe och Hundertpfund. De två förstnämnda har väl inte rosat marknaden precis, även pengarna lär spela in på JC. När det gäller hunden så ska man kunna kräva mer av en utlänning än vad han visade i stort.

Att det avvaktas med Ogge, Nisse och knohultarn är inga konstigheter tycker jag. Tyvärr kan vi nog bara räkna in två av namnen i den trion och det ena kommer med stor sannolikhet att vara Johansson. Det är ekonomin som styr och här ligger också ett dyrt kontrakt med Molinder i vägen. En önskan är ju att det bryts men inget i snacket jag har hört talar för det.

Målvaktssidan är öppen. Norén borträknad och likaså Thunman Hälldahl.

Kommentera