1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1616541

Sv: Silly Season 14/15

Knylan: Mycket glädjande med Ludde! Jag ska ta och blanda lite kvicksilver i min källa så kanske det blir ordning framöver...

Det här naturligtvis helt rätt väg att gå. Trodde faktiskt inte att vi skulle få behålla alla yngre. Som det ser ut nu så verkar det bli full pott. Det som oroar är väl att Petterssons signatur inte är där, även om jag tror att den kommer. Känslan är att han avvaktar tränarbiten då han ju var en av få som i de närmaste blev misshandlad om man ser till kvalitet kontra speltid denna säsong.

Av de etablerade så gissar jag på att vi kan säga hej då redan nu till Carlsson, Moe och Hundertpfund. De två förstnämnda har väl inte rosat marknaden precis, även pengarna lär spela in på JC. När det gäller hunden så ska man kunna kräva mer av en utlänning än vad han visade i stort.

Att det avvaktas med Ogge, Nisse och knohultarn är inga konstigheter tycker jag. Tyvärr kan vi nog bara räkna in två av namnen i den trion och det ena kommer med stor sannolikhet att vara Johansson. Det är ekonomin som styr och här ligger också ett dyrt kontrakt med Molinder i vägen. En önskan är ju att det bryts men inget i snacket jag har hört talar för det.

Målvaktssidan är öppen. Norén borträknad och likaså Thunman Hälldahl.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 14/15
Alltså det här med visioner är ju som det är...men i vårt fall tycker åtminstone jag att det känns oerhört positivt när ledningen går ut och slår fast att senast 2020 ska vi vara tillbaka. Det är väl det första offensiva uttalandet på mången god dag från ledningshåll. Om än med ett långsiktigt tänk. Ett väldigt rimligt tänk vilket också känns bra. Tidsperspektivet är helt i linje med vad jag tänkt är den tid det kan komma att ta. Kanske t.o.m lite snabbare...
Kommentera