1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587553 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1641681

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn: Argumentet är ju att kommunen av egna ekonomiska skäl ska överta arenan. Självklart ska man först utvärdera detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kongo: Men då är vi ju tillbaks på ruta 1. Det är ju bara hypotetiska spekulationer från dig och El Maco kring vad som är bäst för Timrå Kommun. I grund och botten skiter ni nog högaktningsfullt i kommunens bärighet eller intressen. Ni ser det styvt ur ett enda perspektiv och det är att föreningen skall överleva. Det är ju enkelt att säga så när man inte behöver försvara ett sådant utspel fysiskt i verkligheten. Ni handlar väl inte mjölken på COOP eller Willys i Timrå och behöver således inte skärskåda Timråbornas åsikter i sakfrågan.

Sedan kan man ju ställa sig frågande till hur pass stort intresset är egentligen? Det var inget snack om att när vi befann oss i vår prime mellan 95-07 att det var ett intresse som stegrades successivt årligen. Men nu när det bara finns bottenskrapet kvar så är det enbart de närmast sörjande som förbehållslöst stöttar föreningen ovillkorat.

Titta på Vita Hästen och Västerås samt Örebro t ex. Är det verkligen så fruktansvärt hemskt och katastrofalt om det nu blir konken? Kan det inte växa fram någonting ur spillrorna som inte har ett tungt bagage att brottas med från sitt förflutna?

Man måste titta vitt och brett på hela scenariot uppifrån och ned och göra det som är mest försvarbart och moraliskt korrekt. Det är en djup fråga som berör emotionellt så även för mig. Men jag har börjat inse att det finns nyanser av det mesta. Allt är inte bara svart eller vitt.

Redigerad kommentar

Kommentera