1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586447 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1748309

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Så där har dom sagt varje år efter Guldet så för oss supporters kommer det ej som nån nyhet. Det är alltid bättre tränade varje år. Men det är när man börjar spela som man kan se resultatet av träningen. Jag blir inte förvånad att inför säsongen kommer nån säga vi har tränat hårdare en ifjol. Det hör liksom till.

Men självklart skall vi vara oroliga över hur det kommer se ut för just nu har man inte en susning om vad det kommer för spelare och vad man har för målsättning osv. Personligen hoppas jag på att antingen satsar man direkt på att gå upp men känns ej som så är fallet. Utan man kommer ha kanske som mål om 4 år att försöka ta sig tillbaka och det kan vara klokt med tanke som allt en nedflyttning har med sig. Det tar tid att ställa om och infinna sig i allsvensk kostym. Men vi får se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dundee: Ja det är ju lite bökigt det där. För oss var det liksom inget snack. Vi visste att vi skulle få harva ett tag här nere. Det var verkligen en omstart det var frågan om. Förstår att det känns lite osäkert för er nu.
Kommentera