1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1748308

Sv: Apropå nånting...
jå1: Det låter jättemärkligt att redan nu gå ut och säga att dom kommer att ha ett långt försprång gentemot de andra allsvenska laget när deras trupp inte ens är fylld till hälften.
Jag skulle bli orolig om jag var Modosupporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen:

Nu har du nog inte läst artikeln. Det med långt försprång gäller inte truppen, utan det träningsupplägg man jobbar efter och år efter år har förbättrat.

"Vi tränar ett till två pass om dagen, precis som i SHL. På den här delen av träningen skiljer det ingenting alls utan vi försöker att utveckla den och driva den framåt så hårt vi kan. Bland de allsvenska lagen kommer vi att ha ett långt försprång eftersom vi fortsätter att jobba med det vi har gjort och utvecklat hela tiden"

Sedan var det någon som dissade Karlkvists inställning och klippte lös en mening ut intervjun där det stod att han inte var någon supporter av barmark, tycker själv det låter som han har en bra inställning och vill utvecklas.

"Men det måste göras och går man in med en positiv inställning så blir det roligare också."

"Jag behöver förbättra allting egentligen; grundkonditionen, bli starkare i bålen... Ja, bli snabbare och starkare, säger Patrik Karlkvist"
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Så där har dom sagt varje år efter Guldet så för oss supporters kommer det ej som nån nyhet. Det är alltid bättre tränade varje år. Men det är när man börjar spela som man kan se resultatet av träningen. Jag blir inte förvånad att inför säsongen kommer nån säga vi har tränat hårdare en ifjol. Det hör liksom till.

Men självklart skall vi vara oroliga över hur det kommer se ut för just nu har man inte en susning om vad det kommer för spelare och vad man har för målsättning osv. Personligen hoppas jag på att antingen satsar man direkt på att gå upp men känns ej som så är fallet. Utan man kommer ha kanske som mål om 4 år att försöka ta sig tillbaka och det kan vara klokt med tanke som allt en nedflyttning har med sig. Det tar tid att ställa om och infinna sig i allsvensk kostym. Men vi får se.
Kommentera