1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586445 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1748327

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen:

Nu har du nog inte läst artikeln. Det med långt försprång gäller inte truppen, utan det träningsupplägg man jobbar efter och år efter år har förbättrat.

"Vi tränar ett till två pass om dagen, precis som i SHL. På den här delen av träningen skiljer det ingenting alls utan vi försöker att utveckla den och driva den framåt så hårt vi kan. Bland de allsvenska lagen kommer vi att ha ett långt försprång eftersom vi fortsätter att jobba med det vi har gjort och utvecklat hela tiden"

Sedan var det någon som dissade Karlkvists inställning och klippte lös en mening ut intervjun där det stod att han inte var någon supporter av barmark, tycker själv det låter som han har en bra inställning och vill utvecklas.

"Men det måste göras och går man in med en positiv inställning så blir det roligare också."

"Jag behöver förbättra allting egentligen; grundkonditionen, bli starkare i bålen... Ja, bli snabbare och starkare, säger Patrik Karlkvist"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: rent generellt - Modo har bestämt att man ska ha 100 miljoner i omsättning. Att man har överlägsna sommarförberedelser. Att man ska ha bäst - till och med ännu bättre med mer resurser än förra året - ungdoms och juniorverksamhet. Självklart har ni även seriens överlägset mest extravaganta arena och det kan ingen ta ifrån er. Även med 15 kommunala miljoner varje år så är det en slant till som krävs där. Det är så mycket klubben ska klara.

Tänker så här jag: Maja du, så ska vi ha't. Men var ska vi ta't?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: jag tror Modos fystränare har väldigt lite empiriskt bevis för att deras upplägg skulle vara enormt överlägset alla andra allsvenska lag. Vi får väl se när verkligheten drar igång.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Stridh sa väl i en intervju att Timrå tränade dubbla pass, men att fredagar så var det ett pass,? Har i allafall för mig att han sa så. Så jag tror inte att Modo ligger så långt före i mängden iallafall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Skrivs även försprång gentemot de som kommer in senare i truppen vilket jag kan köpa. De borde ha svårt att veta hur resten av HA tränar? :-)
Kommentera