1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1748342

Sv: Apropå nånting...
Rytter: rent generellt - Modo har bestämt att man ska ha 100 miljoner i omsättning. Att man har överlägsna sommarförberedelser. Att man ska ha bäst - till och med ännu bättre med mer resurser än förra året - ungdoms och juniorverksamhet. Självklart har ni även seriens överlägset mest extravaganta arena och det kan ingen ta ifrån er. Även med 15 kommunala miljoner varje år så är det en slant till som krävs där. Det är så mycket klubben ska klara.

Tänker så här jag: Maja du, så ska vi ha't. Men var ska vi ta't?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco:

Visst att vissa av uttalandena skulle man gärna slippa se, t.ex det kring omsättningen eftersom man inte har någon större aning vart den kommer hamna.

Dock är det positivt att många av sponsorerna väljer att gå in med samma belopp detta år som förra.

Att man gör ett tydligt statement att man ska satsa och bli bättre på juniorsidan är ju inget fel och går hand i hand med återväxten, mycket där är nog signalvärde.

Du kan ju ta och fundera lite över vad Timrå sänder för signalvärde med denna kommentar på sin hemsida istället.

"Vi har sökt David för en kommentar till övergången men tyvärr inte lyckats få tag på honom"
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco:

Ja vi får vänta och se, facit har vi om ett år.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Tycker nog att det pågår ett visst mentalt reningsbad bland deras supportrar. Viss tillnyktring går att skönja i kommentarerna. Problemet är nog främst kopplat till Modos organisation. Finns många gamla spelare där med hög svansföring och med stor ovana att hantera motgångar. För deras del får man hoppas att den nye VD:n har en mer objektiv syn och kan stå stark mot gamla stjärnor som tror sig kunna hantera företagande lika bra som att vara spelfördelare på isen.
Kommentera