1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1947122

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Kom igen nu kamrat!
Vet hur du känner, men välj den andra sidan nu.
Vi slåss tillsammans med den rödvita väggen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag blev visst lite sur inatt ser jag. Jaja, gör väl som alltid. Bryter ihop och kommer igen ✊
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Då är alltså transferfönstret stängt.........

Besvikelsen stor hos många, men återigen så blev det en väntad utgång. Ohjälpligt sist i serien lockar inga spelare, bara riktigt stora pengar hade kunna locka 1-2 nya spelare. Pengarna finns såklart inte och det står många låg före oss i kön o vill värva.

Att vi höll jämna steg i botten i 30-35 omgångar är en helt ok prestation, skadan på Wedin olycklig. Men ett på papperet sämre lag får alltid problem ju längre en serie är och motivation/självförtroende sjunker snabbt.

Bara ställa sig in på kval och försöka hitta spelet, framförallt i egen zon. För 99% av övriga hockeysverige var det glasklart att vi skulle vara 1 av 2 lag som skulle hamna där. Sen överleva kvalet och bygga vidare och lyfta ur spelare som inte håller på högsta nivån.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag älskar mitt Timrå Ik och det kommer jag att göra så länge jag lever. Jag stod där som en liten kille vid sargen, kallt och snöstorm ibland men inget kunde hindra mig för jag ville se Bert-Ola Nordlander, Inge Hammarström m.m som var mina första idoler. Och sen kom ” Lill Strimma ”,oj,oj,oj tala om att blixten stod stilla när han satt fart, vilken skridskoåkning, vilka uppåkningar och inte minst hans skott som alltid var välplacerade och hårda.
Har man fått den hockey uppväxten så älskar man sitt lag även om det skulle bli div.3.
Visst är man besviken och ledsen ibland över att vi förlorar men tänk vad glad och lycklig man blir när det går bra.
Vi kommer att klara det här,vi kommer att få uppleva en spännande hockey vår där vi kommer att slitas mellan hopp och förtvivlan, vi får ångest och blodtrycks toppar men till slut står vi där tillsammans och sjunger....vi är Timrå och vi ger aldrig upp.
Så ge inte upp Timrå supportrar om ni älskar ert Timrå Ik för det är tillsammans vi fixar det här......Nubben, Freddan , spelarna och inte minst vi den Röda väggen som så många spelare sätter stort värde på.
Jag älskar Timrå och jag ger aldrig upp !!
Kommentera