1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1947218

Sv: Apropå nånting...
Jari Kapanen: Inte helt oväntat att Timrå kammar noll. Du slår huvudet på spiken i ditt inlägg; oattraktiva förutsättningar och halvrisig ekonomi.

Men; jag tänker att det var ytterst få spelare där ute som FAKTISKT hade hjälpt oss i det läget vi befinner oss i. Möjligtvis Jonte D, E. P, Lander, en skadefri Zäta, eller en combackande formtoppad Krykov. Klart orealistiska värvningar. I vårt läge hade det behövts hjärta också, inte bara skills. För ärligt; en valfri stjärnvärvning i nuläget hade kostat föreningens hela ekonomi och dessutom hade spelaren ifråga inte lagt två fingrar emellan när the shit gets going. Vad spelar Timrå Ik's framtid för roll för en sån spelare?!

Klart väntat läge efter fönstrets stängning. Nu har man inget annat val än att bygga vidare på befintlig grupp. Varje match från och med nu ska innebära framgångar. Inte nödvändigtvis poängmässigt men dtaljmässigt. Och sedan står vi där i kvalet; med allt vad det innebär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Å andra sidan. Spelaren i fråga som Nubben hade hittat ville spela här ytterligare tre säsonger. Så han hade nog gjort allt för att hjälpa Timrå kvar i SHL.
Man blir bra nyfiken på vilken lirare det var. Det är inte ofta Nubben vill signa långtidskontrakt så det är klart som korvspad att det handlade om en ytterst betydelsefull spelare.
Förhoppningsvis finns fortsatt chansen att skriva 3 år med spelaren efter säsongen, om vi håller oss kvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Håller med där. Förutsättningarna för en värvning var ju inte de bästa för oss. Och skulle vi värvat ska det mycket till om det ska innebära en rejäl skillnad. Visst kan det falla väl ut men kostar ju skjortan samtidigt så är en balansgång detta.
Nu är det bara att köra på resten o får verkligen hoppas att man slipper se samma uppträdande som mot Frölunda sist då man verkligen såg oinspirerande o uppgivna ut!
Lite vinster fram mot kvalet och ett målvaktsspel som börjar bli stabilare borde ge ett ökat självförtroende inför det som stunda skall, dvs möten mot Råttjävlarna!
Och naturligtvis måste Wedin komma tillbaka...
Kommentera