1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587661 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1949252

Sv: Apropå nånting...
Kovalchuk: jag kan nästan garantera att det är klart. Som du säger, alla spelare säger sådär, för hur snyggt skulle det vara att säga ”japp jag har gjort klart med en ny klubb” tråkigt att Olofsson inte kan visa mer kyla. Men samtidigt är han ingen hållander. Olofsson känns inte som en kille som verkligen visar hjärta för tik, det gör däremot Filip. Tror knappast han kommer göra dunder succé i Skellefteå, men den som lever får se. En väldigt ”överhypad” spelare, så jag gråter inte över att han lämnar. Viktigare att försöka ha Filip kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Det är naturligtvis 100procent klart. Alt annat snack är spel för galleriet.
Synd tycker jag. Även om han inte visat att han platsat i år så är han ung och utvecklingsbar. Såna spelare växer inte på träd.
Ett tecken på lite disharmoni?
Ett miljöombyte bara?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tonymontana: Det där är sen gammalt. Har väl aldrig förekommit en enda spelare som inte har förnekat ett rykte i ett liknande läge.

För ärligt; hur många spelare släpper kontraktsförhandlingarna helt till agenten? Ja, agenten sköter nog det mesta kring det praktiska. Men beslutet äger spelaren själv. Vilket också gör att dom förmodligen har full koll på erbjudanden.

Angående förlusten av Olofsson (ja, jag är också övertygad om att han lirar i SAIK nästa sässe); synd. Typ. Han har mycket hockey i sig, väldigt mycket faktiskt. Men han får inte ut ett dugg av det. Det har han inte fått på hela säsongen och han gjorde ett enormt blekt JVM. Jag tror att det handlar om mentala bitar hos honom. Och ur den aspekten gör det ingenting att han byter klubb. Men samtidigt så är det lite frustrerande att Timrå inte lyckats få ur mer av honom.

Skulle inte bli ett dugg förvånad om han faktiskt lyckas i Skellefteå.
Kommentera