1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2008317

Sv: Apropå nånting...
Woody: Komik på hög nivå i modoboken jag talade om att jag var på plats när vi vann mot AIS förra veckan!! Sen vart varenda inlägg raderat som jag skrev dom tål inte mycket men jag hoppas verkligen att deras syrliga inlägg om jontes spel o andra gliringar raderas omedelbums i våran bok!!! Jag va inte ens ironisk!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JonteD: Jag tror att det är samma ålder på de som skriver hånfullt, både i MoDo o Timrå. Den som inte inser att Dahlén är en stor tillgång för allsvenskan i allmänhet och Timrå i synnerhet, är nog inte så kunnig i ämnet ishockey. Men om allt inte raderas får han vill visa vad han kan, så tystnar kanske några.

Ett stort, men tråkigt minne för mej. MoDoit(mamma från Härnösand, pappa från Ånge) . Vi åkte alltid upp och hälsade på släkten när jag var liten(flyttade till södra sverige). Jag var fanatisk hockey-älskare ock på den tiden var Tre Kronor ett landslag, där t.o.m morsor visste vem som hade visst nummer. När vi är uppe i Härnösand får vi höra att Lill-Strimma dött i en bil-olycka. Det var mitt första trauma, sedan har ju MoDo åkt ur 2 gånger, men Strimma var tungt
Kommentera