1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588950 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2008321

Sv: Apropå nånting...
JonteD: Jag tror att det är samma ålder på de som skriver hånfullt, både i MoDo o Timrå. Den som inte inser att Dahlén är en stor tillgång för allsvenskan i allmänhet och Timrå i synnerhet, är nog inte så kunnig i ämnet ishockey. Men om allt inte raderas får han vill visa vad han kan, så tystnar kanske några.

Ett stort, men tråkigt minne för mej. MoDoit(mamma från Härnösand, pappa från Ånge) . Vi åkte alltid upp och hälsade på släkten när jag var liten(flyttade till södra sverige). Jag var fanatisk hockey-älskare ock på den tiden var Tre Kronor ett landslag, där t.o.m morsor visste vem som hade visst nummer. När vi är uppe i Härnösand får vi höra att Lill-Strimma dött i en bil-olycka. Det var mitt första trauma, sedan har ju MoDo åkt ur 2 gånger, men Strimma var tungt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
puffe: Jag har aldrig skrivit nedsättande om någon i den här boken eller eran. Visst retas jag lite men jag är har två goda vänner som håller på Modo en av dom är hanzon o jag tål att man retas lite tillbaka det är ju hatkärlek mellan våra klubbar!! Man gör väl något försök att vara rolig ibland. Jo de va ju Strimma som fick mig att bli timråit när jag såg ryssarna i Timrå i slutet på sextiotalet!!
Kommentera