1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586198 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2032215

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Folk här inne är inte ute efter någon. Men folk, även dom kritiska, vill läsa nyanserade inlägg från personer då och då. Då jag själv började skriva här var mina inlägg genomgående positiva och jag blev väl bemött. Du därimot dök upp som gubben i lådan och började skriva bara externt negativa saker som gränsande till konspirationsteorier.

Att va negativ och kritisk är okej, men försök åtminstone komma med något bättre än svågerpolitik/fiffel i ledningen/inside job från modo(ang. Freddan). Nyanser och förklaring varför man tänker som man gör är det som gör att folk uppmuntras av att föra diskussion. Testa de, lovar att det funkar för alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Då har du missuppfattat mycket om mig kan jag säga ,,
Att bli uppmanad att ändra på sina funderingar som är inga konstiga inlägg här som många andra skriver , om tränare , om spelare , om ledning .
Säkerligen skriver jag som en del inte tycker konstigt vore det väl annars , så är ju livet uti den stora världen också , ,
Men varför skall man ändra på sina synpunkter om man tycker om Timrås framtid, spelare , tränare , för att passa in här , , som vissa tror att dom styr med dina utlägg om allt .
Här skall man få skriva precis vad man vill .
Men här skall man bli sågad, hängd, bli ett villebråd , ,,
Sunt ..nej
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ett riktigt bra inlägg, tyvärr kommer inte nämnd person förstå vem det handlar om.
Kommentera