1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586160 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2032224

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Då har du missuppfattat mycket om mig kan jag säga ,,
Att bli uppmanad att ändra på sina funderingar som är inga konstiga inlägg här som många andra skriver , om tränare , om spelare , om ledning .
Säkerligen skriver jag som en del inte tycker konstigt vore det väl annars , så är ju livet uti den stora världen också , ,
Men varför skall man ändra på sina synpunkter om man tycker om Timrås framtid, spelare , tränare , för att passa in här , , som vissa tror att dom styr med dina utlägg om allt .
Här skall man få skriva precis vad man vill .
Men här skall man bli sågad, hängd, bli ett villebråd , ,,
Sunt ..nej
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Clay.2: Vem är 3:e kedje spelaren som gnäller mycket i laget och gillar trav? jag gissar att du syftar på Emil Berglund. Jag har aldrig hört talats om att han sprider dålig energi och är gnällig, kanske därför han blivit kapten?

Nu pratar vi iaf hockey igen. Det är en sak du slängde ur dig, vad grundar du det på? du är nämligen den enda jag hört det ifrån.

Sen säger du inte vart det kommer ifrån, det är så man sprider falska rykten och snackar skit om spelare. Eftersom du säger att man får säga vad man vill här vill jag verkligen ifrågasätta vissa saker du sagt med.
Kommentera