1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586522 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2076790

Sv: Försäsongsmatcher 2020
dempa:

Det finns supportrar från alla klubbar som är enögda, såklart. Men i Modos fall tror jag förklaringen ligger i att dagens modofans växt upp med Foppa, Näslund, Sedinarna etc, och på så vis frodats av en hockeykultur och plantskola av talanger som dominerar i SHL. Foppa och Sedinarna har varit så dominerande i såväl SHL som NHL och landslaget och är så förknippade med Modo, att det utrotar ödmjukheten och förmågan att nyansera.

Men den bilden ställer ju så himla dåligt överens med dagens Modo. Och det är där krocken sker.

Men med det sagt ser jag hellre Modo i SHL än Oskarshamn, Växjö och LHC som varken har historia eller rör upp känslor. Riktiga plastlag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Johannes Hedberg: Om vi ska fortsätta generalisera, för det är ju det du o de flesta gör på hockeysnack. Brynäsare gnäller alltid mest, varför. jo , de värvade mycket av sin storhetstid från Norrbotten och nu får dom klara sej lite mer själva..blablabla . Bara för att några MoDoiter är cykloper, bara för att vissa Brynäsare gnäller, bara för att ett fåtal Timråiter är genuint otrevliga, så betyder det inte att man kan sätta en stämpel på alla. Ibland känns det som att vissa inte läser vad som skrivs, utan bara ser, aha, han håller på det laget, då jävlar stoppar vi in han i det facket.


99 procent av alla supportrar är nog enögda, finns bara olika grader av hur man hanterar det.
Låst ämne