1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2076793

Sv: Försäsongsmatcher 2020
Johannes Hedberg: Om vi ska fortsätta generalisera, för det är ju det du o de flesta gör på hockeysnack. Brynäsare gnäller alltid mest, varför. jo , de värvade mycket av sin storhetstid från Norrbotten och nu får dom klara sej lite mer själva..blablabla . Bara för att några MoDoiter är cykloper, bara för att vissa Brynäsare gnäller, bara för att ett fåtal Timråiter är genuint otrevliga, så betyder det inte att man kan sätta en stämpel på alla. Ibland känns det som att vissa inte läser vad som skrivs, utan bara ser, aha, han håller på det laget, då jävlar stoppar vi in han i det facket.


99 procent av alla supportrar är nog enögda, finns bara olika grader av hur man hanterar det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2020
puffe: Enögdhet är ju egentligen en komplimang, annars kan man ju heja på alla lag samtidigt och då är inte steget långt till att ha handklappor på läktaren.

Sedan när enögdheten kommer ut i skriftlig form så är den ju mycket lättare att se och även svara på. Det är ju ett stående skämt även i denna gästbok att det finns vissa modoiter som alltid gnäller på domaren när det går dåligt. Nu säger jag inte att ingen annan gör det men nog ligger det lite i den generaliseringen. Det betyder ju inte att alla modoiter gör det, men alla får för det.

Vi har säkert olika bild av ”mönstersupportern” alla här inne också. Jag gillar t.ex. att slänga lite käft för jag tycker det hör till. Vissa tar uppenbarligen illa vid sig av det. Vissa gillar kanske till och med handklappor.... det får man göra, men man får också stå ut med att vissa inte gör det och uttrycker det.

Uppenbarligen finns det även supportrar till båda våra lag (kanske var mest vi ifjol) som tycker att lite slagsmål hör till. Det tar jag såklart avstånd ifrån men i vissa sammanhang är jag i minoritet och får stå upp för det.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2020
puffe: Det finns ..Enögda , Sakliga , och medhängare , var vissa befinner sig det förstår man rätt snart .
Hockey är en del av vår värld , men inte den enda .
Tråkigt att Hockeyn har tagit över totalt för vissa , för nu är vi i en surrealistisk värld , Helsingborg 2 smittade ..!
Vilka andra kommer snart med samma svar ?Hockeyn ..JA
500 på läktarn lönsamt ,nja kostar inte pesonalen något , är dom lönlös , vad blir vinsten ?
50 % av oss kan nog säga Sorry till live hockey ... 70 % ??
33 dagar v kvar till kanske nytt beslut .
Låst ämne