1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2151407

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Vill inte Jinxa nått och slå oss för bröstet, men som nån länkat innan så var ju Hedberg i Mora inne på samma grej. Timrå är i en helt annan liga och tyckte vi inte har nån riktig svaghet. Han skulle ju velat se oss möta SHL motstånd och sett hur vi står oss där till och med.

I ett slutspel kommer det vara nollställt dock och det stora testet blir ju att omförvandla vår överlägsenhet i seriespel till vägvinnande slutspelshockey då det kommer vara tightare och mer fysiskt spel och mer kamp om varje millimeter på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik:

Fast Hedberg har ju rätt under serien har ni varit i en klass för er själva och styrkan har varit att rätt bekvämt använda offensiven för att spela ut tråkiga lag som VH, Västervik mfl, er största utmanare i slutspelet är ni själva. Smyger det sig in en känsla av överlägsenhet eller att det kommer ordna sig pga. en kreativitet och offensiv kan det bli riktigt farligt mot lag som SSK, BIK, Mora, AIK som kommer gå på 110% och motiveras av att slå ut seriesegrarna.

Matcherna i slutspel blir ju ett krig och det är sällan det är offensiven som gör att man går hela vägen, alla måste ge sig in i närkamper som det var det sista man gjorde och ifall även stjärnorna visar vägen med detta spel är mycket vunnet.

Håller er som stora favoriter såklart, även om det finns en viss osäkerhet hur laget står upp när det blir ett krig, tänker då på era senaste matcher mot löven och matcherna mot oss, iaf i den första var ni inte beredda att offra tillräckligt mycket för att vinna.

Hur som helst är det sjukt kul att uppflyttningen avgörs av ett slutspel, och man lär ju sitta och följa och njuta av matcherna trots att modo inte är med. Det enda positiva med detta är ju att man faktiskt kan kosta på sig att njuta av matcherna när ens eget lag inte är med.

Och som jag sa tidigare, möter ni löven i någon runda så håller jag stenhårt på er.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modo har nåt på gång ny målvakt och back shl mässiga tror det vänder för dom ser mycket bättre ut än på länge
Kommentera