1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586449 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2151596

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Om det nu ens blir vi som står i en final så finner jag det närmast osannolikt med nån annan motståndare än Löven el Karlskoga. I båda fallen är det mentala det absolut viktigaste, att vi klarar att fokusera och lägga energi på rätt saker. Vi är seriens bästa lag, om det råder inga tvivel. Det är dock inte detsamma som att vi självklart står som vinnare på slutet.

Mot Löven gäller det att lägga allt gnäll på domare och tveksamma domslut åt sidan. Gilla läget!

Mot Karlskoga gäller det att stå upp utan att för den skull gå i deras grisfälla. Utnyttja vår större skicklighet och möta Daggen och de andra gristrynenas provokationer med att se lite sköna ut bara
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag är mer orolig över att starkare lag, Löven tex, har chans att stänga ner Dahlen-femman. Det har hänt i stort sett varje gång vi mött Löven.
DET oroar mig. Försvaret och målvakterna oroar mig inte.
Utan spets som törs ta kampen, så känns vi lite lätta och bekväma ibland.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Att sluta gnälla på domarna och tveksamma domslut samt att stå upp och inte låta sig provoceras måste gälla mot alla lag Inte bara mot Löven och BIK. Vi måste vara disciplinerade till MAX och inte dra på oss onödiga utvisningar eller matchstraff. Klarar vi det så ökar våra chanser att vinna matcherna i slutspelet för det kommer att bli tufft, grinigt och mycket heta känslor ute på isen. Jag hoppas därför att de äldre rutinerade spelarna tar sitt ansvar och guidar de yngre.i hur man håller huvudet kallt och spelar smart.
Kommentera